Para colaborar: plataformaoap@hotmail.com

Cada semana una nueva entrada.

martes, 16 de noviembre de 2010

ELECCIONS CATALANES 2010: CiU i C's














UNA CATALUNYA MILLOR

Comença el canvi

Sempre diem que les eleccion són importants, però aquestes no només ho són sinó que a més són decisives. Convergència i Unió afronta aquestes eleccions amb molta il·lusió, veiem el canvi a prop, però a més a més les afronta amb un gran sentit de la responsabilitat. Tenim el millor candidat que podria tenir la nostra Federació, un candidat i un líder a l'alçada de la situació: l'Artur Mas ha demostrat que la seva vocació de servei no té límits, i tot i haver guanyat les eleccions en dues ocasions, i no poder governar, ha seguit lluitant des de l'oposició per a que el Govern no maltractés el nostre país. L'Artur Mas ha madurat i ha après què cal tenir i què cal fer per a que Catalunya recuperi el prestigi i la dignitat que el tripartit ens ha pres.

Hem arribat a un punt on la gent veu a Montilla com la oposició, mentre que la oposició fa de Govern. No tenim un govern seriós, tenim un Parlament de fira on s'han arreplegat tres partits per fer de la Generalitat el seu mas, i no la deixaran perdre així com així. A menys d'un mes encara veiem que en plena crisis segueixen els nomenaments de càrrecs de confiança, segueixen els viatges i segueix la despesa. Parlen de problemes reals però volen enganyar amb el sensacionalisme. Volen que ens preocupem pel cinema, les vegueries, i volen posar-se la medalla quan ens amaguen les xifres de l'atur, quants barracons s'han instal•lat a les escoles i quants estudiants s'han quedat sense accedir a la universitat perquè es van confondre obrint places.

CiU espera ser l'alternativa al govern que s'anomena de progrés, perquè el discurs de la dreta i l'esquerra no serveix, CiU ha demostrat que el seu projecte de país és per tots i necessita a tots els ciutadans, CiU aposta per l'estat del benestar, i per això treballa i treballarà per Catalunya, no depèn de Madrid, ni d'un tripartit. Depèn de tots nosaltres.
ALEX CALMÓ
President local a Sant Cugat de Joventuts Nacionalistes de Catalunya








REBÉLATE

Catalunya som tots

Ciutadans afronta con gran optimismo las próximas elecciones catalanas que se celebrarán el 28 de noviembre. Para su líder Albert Rivera, su partido ha realizado desde su entrada en el Parlament un trabajo firme y coherente, que ha conseguido fortalecerlos para afrontar con mayor solidez la próxima legislatura.

Como informa el partido, según el último Barómetro de Opinión Política publicado por el Centre d’Estudis d’Opinió, Ciutadans casi duplicaría los resultados electorales obtenidos en el 2006. Con un apoyo electoral del 2,1% sobre censo, se consolida la tendencia positiva de crecimiento que auguran todas las encuestas públicas y privadas. Albert Rivera considera que esto demuestra que el partido esta consolidándose en una situación de tendencia creciente a las puertas de las elecciones electorales.

El presidente de Ciutadans confía en que este aumento de votos será decisivo para poder conseguir más de cinco miembros en la cámara y poder así disponer de un espacio de juego más productivo en temas como la Ley del cine o de la educación. La finalidad de esta agrupación política es establecerse como la única alternativa al nacionalismo catalán frente la pasividad de los dos partidos nacionales (en referencia al PSC y PPC). Por lo tanto, Rivera afirma que Ciutadans seguirá creciendo para tirar del carro de los no nacionalistas, y para que a medio plazo pueda existir una posibilidad de regeneración de la política en Cataluña.
ALVARO ECHAIZ
Politólogo

No hay comentarios:

Publicar un comentario